Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

zaterdag, februari 08, 2003

Hoera! Eén van m'n favoriete superhelden is vrij! Althans: AT5-text wist te melden "Kapitein Prestige op borgtocht vrij". LOL!
Gisteren een collega tegengekomen in de supermarkt en een kort hartelijk gesprek met hem gehad. Daarna een dame uit de brand geholpen die haar fietssleuteltjes kwijt was en snel ergens moest zijn door haar geld te lenen voor de taxi. Vervolgens lekker
met Pieter gepraat over kunst, politiek en vrouwen. Zo-ook gisteravond en vannacht met goede vriend Er over nagenoeg dezelfde onderwerpen en daarna heerlijk gedroomd over de laatste der drie onderwerpen. Kleine hint: in de droom in kwestie (Tenminste:
één van de dromen die ik mij herinner) figureerde een buurvrouw...
Straks naar de bieb, de kapper, de film en vervolgens naar Erwin om zijn nieuwe kasten te bewonderen. Bovendien komt wellicht
Thura vanavond langs. Een leuke dag derhalve!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!