Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

dinsdag, december 29, 2020

Goed nieuws en kattenlog

Goed nieuws is er voor Alex van der Zwaan. En voor tientallen anderen die Donald Trump hielpen om met misleiding, omkoping, bedreiging en chantage in 2016 president van Amerika te worden. Voor hun smerige criminele praktijken moest een aantal van hen de bak in of boetes betalen maar de man die nog een paar weken president van Amerika gebruikt zijn laatste restje macht om hen te pardonneren. Als beloning voor geleverde diensten? Neuh. Omdat hij de advocaten, militairen, huurlingen, politici en zakenlieden nog nodig gaat hebben wanneer hij straks als burger voor diverse illegale zaken aangeklaagd gaat worden.

======================================
In Facebook zijn niet alle plaatjes te zien (of te horen) en links in mijn artikelen niet aan te klikken. Klik daarom op de oorspronkelijke link. http://terrebel.blogspot.nl/ Veel leesplezier! O ja, fans kunnen mijn Fan pagina leuk vinden. https://www.facebook.com/terrebel/ 
========================================

Echt goed nieuws is dat in Zwitserland kuikentjes met een piemeltje niet meer worden vermalen tot dierenvoeder, alleen maar omdat zij een piemeltje hebben. Stelt u zich eens voor dat wij dat met mensen zouden doen: iedereen die meer geld kost dan oplevert levend de vermaler in?

Ook raar: mensen die zo veel van dieren - en met name van hun kat - houden dat zij die graag vermalen kuikentjes te eten geven 'want dat vindt mijn schatje zo lekker!'

Meer goed nieuws: de lockdown brengt hele gemeenschappen samen. Zo regelde de lokale Sikh-gemeenschap gratis eten voor gestrande vrachtwagenchauffeurs die door een combinatie van lockdown en Brexit in de file staan bij Dover, wachtend tot zij met hun producten naar het Europese vasteland mogen:

Ik weet't: ik zou iets moeten doen aan de draden-ellende achter mijn computer. Maar wilde even laten zien hoe graag Billy de Kat op het voetenbankje onder mijn bureau zit. Met name wanneer hij daarbij op mijn voeten kan zitten.


Iemand op Facebook zei: 'Mijn kat wil wel model zijn voor jouw 'lolcats'!' Dus vandaar dat u voortaan af en toe een foto ziet van Mark de Kater die mijn korte teksten compleet maakt met een bepaalde houding of gezichtsuitdrukking, aldus een 'lolcat' creërend. Hier de eerste van die serie:


'Een mening uiten is makkelijk.
Maar kun je die ook onderbouwen?

Meer lezen? Mijn verhalenbundels

8 opmerkingen:

 1. Ehhh, met onderbouwen bedoel je toch niet hard praten en dan elke keer herhalen dat je gelijk hebt. ;-)

  Love As Always
  Di mario

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jazeker wel! Volgens sociale media hoort dat zo. ;-)

   Verwijderen
 2. als ik iets zeg sta ik er wel achter, ik zwijg dus heel veel ;-)
  -Een @->- voor jou.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Verstandig. Zouden meer mensen mogen doen. ;-)

   Verwijderen
 3. Van Trump... ja lekker handig uh? Ik ben benieuwd hoe dat straks dan weer verder gaat, al zal het meeste mij denk ik ontgaan omdat ik het ook net zo makkelijk weer vergeet ;-)

  De kat is leuk! Mocht je ooit wat van Picasso zien, voel je vrij ;-) Die kan ook zo geïrriteerd kijken, hahahaha

  Wat betreft de mening en onderbouwen, het staat hierboven al, ik zeg het al vaker bij jou, ja ik heb mijn meningen eventueel, die zijn zeker bij te stellen als er nieuwe info komt, maar ik hou het graag voor mijzelf. Een ieder heeft zijn of haar eigen waarheid.

  X

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Tof dat ik foto's van Picasso mag bewerken tot 'lolcat'! Heeft hij een eigen account op sociale media? Dan tag ik hem.

   Verwijderen
 4. het goede nieuws voor jou is dat ik meer dradenrommel rond heb slingeren dan jij!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat is fantastische nieuws voor mij, Riet. Dankjewel! :-)

   Verwijderen

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!

Deel dit bericht