Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

dinsdag, juli 31, 2018

Goed nieuws en kattenlog

Goed nieuws is het zeker dat na tientallen jaren van conflicten waarbij duizenden doden waren te betreuren er onlangs een 'gemeenschappelijke verklaring van vrede en vriendschap' is getekend door Eritrea en Ethiopië (klik). Families die door het conflict gescheiden waren zijn weer herenigd en - met uitzondering van wapenhandelaren - is iedereen weer hoopvol. Nu maar hopen dat de vrede duurt.

Over vrede gesproken: als wij nu eens iedereen die oorlog wil verplichten dit filmpje te bekijken voor zij hun plannen kunnen uitvoeren?


Hier een van de tuinvrienden
van Billy de Kat:
De lolcat van deze week:
'Ziet u liever twee vechtende
of twee zoenende mannen?'

In Facebook zijn niet alle plaatjes te zien (of te horen) en links in mijn artikelen niet aan te klikken. Klik daarom op de oorspronkelijke link. http://terrebel.blogspot.nl/ Veel leesplezier! O ja, fans kunnen mijn Fan pagina leuk vinden. https://www.facebook.com/terrebel/

4 opmerkingen:

 1. En dat zou dan helpen denk je?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. als iedereen het wil, dan is er zeker vrede mogelijk.

  Love As Always
  Di mario

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wat een leuk filmpje met die egel, wie had dit gedacht....
  Een @->- voor jou.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel leuk filmpje over dat egeltje en fijn dat er zo goed voor gezorgd wordt. Toch was het beter het in de vrije natuur los te laten waar het eigenlijk hoort. Of was het ziek misschien? Het zou ook kunnen dat het nog te jong was om te kunnen overleven...
  Bedankt voor dit weer fijn kattenlog!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!

Deel dit bericht