Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

dinsdag, mei 16, 2017

Goed nieuws en kattenlog

Goed nieuws is dat er prachtige voorbeelden zijn van onwaarschijnlijke vriendschappen. Neem bijvoorbeeld dit voorbeeld:


Ook goed nieuws is dat zelfs rijke dieven niet wegkomen met diefstal. Zelfs niet wanneer zij de directeur zijn één van de grootste woningcorporaties van Nederland. Hubert Möllenkamp (klik), oud-directeur van Rochdale moet ruim drie jaar de cel in én 2 miljoen euro boete betalen. Geld dat hij als steekpenningen aannam. De schurk.

Billy de Kat zonder afleidende achtergrond

De zelfbedachte 'lolcat' van deze week:'Ik heb het vooral druk met druk hebben'In Facebook zijn niet alle plaatjes te zien (of te horen) en links in mijn artikelen niet aan te klikken. Klik daarom op de oorspronkelijke link. http://terrebel.blogspot.nl/ Veel leesplezier! O ja, fans kunnen mijn Fan pagina leuk vinden. https://www.facebook.com/terrebel/

4 opmerkingen:

 1. Die Hubert mag van mij wel meer straf krijgen. En nou niet zielig doen dat hij niets meer heeft, door zijn toedoen zijn er ook mensen die hebben.
  Mooie Lolcat deze week weer.

  Love As Always
  Di Mario

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mensen als Hubert verdienen meer straf. Dergelijke figuren hebben de mond vol over integriteit - wat mij betreft kun je dat nooit van jezelf zeggen, maar wie ben ik? - maar horen tegelijkertijd een voorbeeld voor de samenleving te zijn. Een heel fout voorbeeld moet ook hard gestraft worden.
  Dat filmpje is zo aandoenlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb weer even onder een steen gezeten blijkbaar, maar goed dat er eindelijk iemand is aangepakt!

  Er is hoop, en die orang, zo lief, ik hoop dat de meerkoet volgens mij, het heeft overleefd zo.

  X

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!

Deel dit bericht