Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

woensdag, augustus 08, 2012

Chagrijnig

Zo'n brommer-alarm dat 's ochtends vroeg afgaat op de eerste dag in weken dat je kunt uitslapen. En als je denk dat de eigenaar komt aangerend om te zien wie zijn brommer steelt...maar nee. Hij weet dat z'n brommer te dicht bij het fietsenrek staat en dat dus een paar keer per week het alarm gaat omdat iemand er tegenaan stoot. Kijk, daar word ik dus chagrijnig van.

Dat iemand mij belt, ik vertel dat ik net aan het eten ben en mijn opmerking volledig wordt genegeerd door de andere partij. Kijk, daar word ik nou chagrijnig van.

Dat je twee mensen die ooit een relatie hadden uitnodigt voor een feest en dat zij beiden niet komen. De reden? Ze zijn ooit met ruzie uit elkaar gegaan en vinden dat de ander excuses moet aanbieden. Al zijn ze beiden al lang vergeten waar de ruzie ook alweer over ging. Kijk, daar word ik nou chagrijnig van.

En u, waarvan wordt u eigenlijk wel'ns chagrijnig?

4 opmerkingen:

 1. Nou die redenen die jij opnoemt kan ik me wel in vinden. Laten we het daarom daar maar bij houden.

  Love As Always
  Di Mario

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ach, dat verschilt nogal. De ene keer stoor je je wat meer dan andere keren nietwaar.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Soms ben ik te lui en te loom.
  Maar nu geniet ik vooral van het niets doen.
  Zonnige zomergroet

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Eigenlijk alleen maar van "verbeteringen en vernieuwingen" waar ik niet om gevraagd heb maar waar ik wél last van ondervind en er meestal meer door moet gaan betalen .

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!

Deel dit bericht