Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

donderdag, juni 23, 2011

Integendeel

Brrr...eigenlijk vind ik het doodeng. Maar ook reuzespannend! Volgende week mag ik een dagje naar Engeland om voor de casting van een speelfilm een stukje te gaan paardrijden en wat te lopen (zwaard)vechten. Ik heb weliswaar ooit een heel half uur paardrijles gehad maar erg zelfverzekerd ben ik niet wat dat aangaat.

Ook heb ik een tijdje aan schermen gedaan en aan zogeheten Live Action Roleplaying. Zelfs ooit een uur echt zwaardvechtles gehad en via improvisatie-acteerles ook wat gedaan aan stage-combat. Maar of ik alles wat ik in die lessen geleerd heb ook onthouden heb? We zullen het snel weten!

Een paar dagen later mag ik in het ziekenhuis gaan babbelen met de chirurg die mij wellicht van een verse heup zal voorzien. Ook daar verheug ik mij op én tegelijkertijd breekt het koude angszweet mij uit.

Nee, dat ga ik nog liever een discussie aan met "dierenvriend" Dion Graus van de PVV die tijdens het debat over een eventueel verbod op ritueel slachten rustig verkondigt dat teveel ruimte in een vrachtwagen helemaal niet goed is voor varkens en kuikentjes. En alle dieren zijn zielig maar gelukkig is er geweldenaar Dion Graus die - in zijn eigen woorden - "Elke dinsdag vecht als een leeuw voor alle beesten in de PVV-fractie!". Ik bedoel maar...;-) Kijk, dat zijn natuurlijk de leukere discussies...

Onlangs had ik een discussie met een dame die vond dat als zij met een bijzonder laag uitgesneden decolleté en een string wil rondlopen dat dat gewoon moet kunnen. Mannen die daar een opmerking over maken zijn gewoon seksisten. Wat vinden mijn lezers daarvan?

Vrouwen willen zich vaak graag zo kleden dat zij extra aantrekkelijk worden gevonden en als mannen laten merken dat zij die vrouw aantrekkelijk vinden dan is dat niet okee. Als mannen dan níet de dame nastaren of naar haar fluiten wordt dat opgevat als een belediging. Dus dames: wat verwachten jullie van mannen wanneer jullie je heupen extra laten wiegen door hoge hakken te dragen? Of wanneer jullie een rokje dragen dat zó kort is dat er maar weinig voor nodig is om de slip te kunnen zien? Of wanneer er een push-up BH wordt gedragen zodat de borsten groter lijken? Want sorry, mij maakt niemand wijs dat een string, hoge hakken, een bush-up BH en een minirok zo lekker comfortabel zijn om te dragen.

Niet dat ik - heteroseksueel geörienteerd manspersoon zijnde - er op tegen ben dat vrouwen zich sexy kleden. Integendeel! ;-)

12 opmerkingen:

 1. Haha, goeie. Nou, om eerlijk te zijn draag ik dagelijks hoge hakken. Draag ik een dag platte schoenen, word ik meteen gestraft met bekkenpijn (heftige bekkeninstabiliteit gehad). Voor mij is het dus absoluut comfortabeler. Rokjes/jurkjes zitten echt lekkerder dan broeken. Een push-up bh heb ik niet nodig en strings vind ik een gruwel. En ik vind het best leuk hoor, als mannen (of vrouwen) kijken.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. vrouwen dragen wat ze willen, de reacties moeten ze er maar bijnemen.
  Die lessen zullen volgens mij wel een opfrissing nodig hebben. Men vergeet nu eenmaal vlugger dan men aanleert.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mijn antwoord geef je zelf al;

  Vrouwen willen zich vaak graag zo kleden dat zij extra aantrekkelijk worden gevonden en als mannen laten merken dat zij die vrouw aantrekkelijk vinden dan is dat niet okee. Als mannen dan níet de dame nastaren of naar haar fluiten wordt dat opgevat als een belediging.

  Niet dat ik er op tegen ben dat vrouwen zich sexy kleden. Integendeel! ;-)

  Love As always
  Di Mario

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Als vrouwen zich sexy kleden is niets mis mee, als het maar niet ordinair wordt.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Vrouwen die zich oppeppen of kleden om op te vallen , krijgt Ollie geen stijve van (sorry Ollie schrijft wat hij denkt ) Maar een nuchtere mooi geklede vrouw , zonder poespas krijgt de volle waardering !

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik maak zelf nooit opmerkingen over iemand uiterlijk. Iemand in een trui sta ik net zo te woord als iemand in bikini.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dames in strings en laag uitgesneden decolletees willen, net zo als andere dames dat willen, complimentjes. Of droom ik nu?

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Iedereen! moet zich kunnen kleden zoals hij/zij wil. Als een ander daar een probleem mee heeft, of juist niet :P is dat ieders zijn eigen ding.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Anoniem08:19

  Tegenwoordig doen ze ook iets in de mannenslip waardoor je penis groter lijkt. Geen idee wat de meerwaarde daarvan is

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Overschot van gelijk Terrebel. Toen ik jong was (dat was toen de dieren nog konden spreken hihi) hebben we als vrouw zo gevochten tegen dat keurslijf van hoge hakken, spannende rokken, ongemakkelijk zittende kleren... en nu zie ik de omgekeerde trend, niet te begrijpen. En dan maar klagen dat de man sexist is!
  Blij voor je dat je weerom in een film meespelen mag hoewel je een beetje bang voor paarden bent. Het zal wel loslopen (niet het paard hoop ik hihi). En ik hoop ook zo voor jou dat het met je heup snel in orde komt! Courage...

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Anoniem16:23

  Ze hebben vast wel een heel rustig paard voor je, waarop jij mag rijden.

  Spannend hoor gesprek met chirug. Zou fijn zijn als je weer jaren pijnvrij bent met een nieuwe heup.

  ctje

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik ben pro interessante kleding, maar dat lokt wel reacties uit natuurlijk.
  Een spannende maar leuke week dus. Leuk dat je naar Londen mag voor de casting. Het gaat vast goed.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!

Deel dit bericht