Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

dinsdag, november 09, 2010

Raar

Het CDA is zwaar tegen oorlogsspellen als Call of Duty: Black ops. "Al dat geweld is niet goed voor tieners en adolescenten", beweren ze. Liever sturen deze nep-christenen échte jongens en meisjes van 18 en 19 jaar naar échte oorlogsgebieden waar ze écht uiteengereten kunnen worden en ontzettend veel pijn mogen lijden. Eigenlijk heel raar.

Eigenlijk heel raar dat je een banklening alleen maar kunt krijgen nadat je bewezen hebt dat je die eigenlijk helemaal niet nodig hebt. In principe snap ik dat wel: de bank geeft je pas geld als ze denken dat je het ook kunt terugbetalen. Maar ja: dat houdt in dat je het geld al zou hebben dus waarom zou je het dan nog moeten lenen?

Ook raar: Vergaderen over hoe je als collega's efficiënter kunt werken en door al dat vergaderen niet meer aan het eigenljike werk toekomen.

Ook raar: Mensen die meelopen en -schreeuwen in een anti-bontdemonstratie, schande sprekend van die hippe bontkragen waar tieners nu zo graag mee rondlopen en dan na afloop met een zelfvoldane grijns op het gelaat in de McDonalds gaan zitten, de pas gekochte leren gympies bewonderen en genieten van een hamburger en kipstukjes.

En wat vindt U zoal raar?

12 opmerkingen:

 1. Dat ik als alleenstaande in de gezondheidszorg werkende moeder die met pijn en moeite tussendoor haar HBO papiertje heeft gehaald nu eindelijk een salarisverhoging krijg en er per saldo 70 euro netto op achteruit ga. Dat vind ik raar.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben dol op bont, maar het is altijd nep...

  En vergaderen, dat moeten ze verbieden. Wel een voordeel van zzp-er... lekker in mijn uppie, geen gezeur en super produktief!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. raar dat Belgie ook zonder regering kan door blijven bestaan.
  Waarvoor diende die regeringen dan in feite ?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind heel veel dingen raar, dat past allemaal niet in dit vakje...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Raar, 130 km per uur mogen rijden op autowegen waar alleen maar files staan...

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind het raar dat mensen een rechts bezuinigende kabinet kiezen en dan niet eens zijn met de bezuinigingen.

  Love As Always
  Di Mario

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vind het raar dat je het verschil niet ziet, en niet wilt zien, tussen speciaal voor de bont gefokte dieren en restmateriaal.
  Alsof dierenliefhebbers ook maar meteen meer geen vlees mogen eten.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ben al blij daty Ollie niet alleen raar doet , volgens dat ze zeggen!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik vind het raar dat de PVV zo groot is geworden. Er wonen dus heel wat facisten in het land. Dat vind ik naast raar ook erg eng.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. @renesmurf: Is het dan niet raar dat er mensen tegen zijn dat dieren in circussen kunstjes doen maar er wél huisdieren op na houden en die dan vaak ook nog kunstjes leren? Overigens ben ik niet tegen bont of tegen het eten van vlees. Ik ben wél tegen hypocrisie. Goed punt trouwens, van dat speciaal gekweekt bont en dat restafval. Niet dat het voor het dode beest iets uitmaakt maar het scheelt wel in aantallen dode dieren.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. volgens mij kan je nog heeel veel meer opschrijven wat raar is. Dat eerste wat je schrijft vind ik wel meteen heel erg raak, dat is absoluut raar en hypocriet.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Volgens mij staat er als je raar opzoekt in het woordenboek als betekenis CDA...
  Het is veel beter dat die kinderen Call of Duty spelen dan echt uit elkaar gereten kunnen worden.
  Verder vind ik het raar dat als een partij nog geen 5 minuten nadat de verkiezingsuitslag bekend is, meteen hun belangrijkste breekpunt hebben laten vallen en nu in de peilingen ook nog eens de grootste is..

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!

Deel dit bericht