Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

maandag, december 21, 2009

Fotoverslag

Muziek van The Eels, Metallica en Pink Floyd, een glaasje whisky en een massage...Soms is het leven simpelweg fantastisch.

Neem nu dit weekend...

De zusjes speelden lekker met een manege van Playmobil. Daar zitten allerlei accesoires bij. Als geintje vroeg ik of er ook een meisje bijzit met een kapotte knie die net van haar paard is gevallen. Als antwoord liet de oudste zus mij een gipsbeen en een stel krukken zien...

Thuis klapten wij (Zonder Dayna helaas, die had een vriendinnetje over voor het weekend) de kerstboom uit en gingen wij gourmetten om 's avonds te kijken naar de circus-special voor de stichting Kid's Right. Wij huiverden bij de beelden van kinderen die vrijwel niets hebben en genoten van een weergaloze Humberto Tan die het publiek verbaasde en zichzelf overtrof door als een volleerd trapezewerker door de nok van de tent te vliegen.

Ook was er een dame verkleed als politie-agente maar dan met ultrakort rokje. Als elke agent er zo uitzag was het snel afgelopen met de kleine straatcriminaltiteit:"Als jullie niet gauw ophouden trek ik m'n oude uniform weer aan!"

Onderweg op straat ondermeer staan babbelen met buurvrouwen Hetty en Margot en lokale randfiguur Guus. Vriend Pieter en buurvrouw Winonah waren even langsgeweest.

Bij m'n moeder op het plein was er een klein winterfestival waar wij genoten van verse sneeuwval, gepofte kastanjes, glühwein, oliebollen en hotdogs. Daardoor was het voldoende om thuis nog even een klein kommetje soep te nuttigen voor het avondeten.

U leest't: wij hebben ons vermaakt! Had U ook zo'n fijn weekend?

Hieronder vindt U een fotoverslag.

Vanmorgen was ik met m'n zoon naar zijn orthodontist waar hij mocht "happen" voor zijn beugel. Hij is nu bij oma en ik ben een avondje én een dagje vrij!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!

Deel dit bericht