Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

donderdag, oktober 08, 2009

Lui

In plaats van een regulier webstukje dit keer geen verhaaltje maar een stukje uit de oude doos. Ik vind het zelf best wel grappig om te zien hoe ik indertijd schreef en waar ik mij zoal mee bezighield...(Dit wordt geen gewoonte hoor...geen zorgen! Ben gewoon wat zwakjes en lui vandaag)

Donderdag 25 mei 2006

Niet meer

Niet alleen het werk in de Dungeon a gemiddeld 26 uur per week maar daarnaast kost ook
het werk in de politiek gemiddeld een uurtje of 15 per week. Momenteel kost het werk voor school mij ongeveer 4 uren per week en bezoek ik m'n moeder ongeveer 8 uren per week en heb ik af en toe een nachtelijke booking. Het bijhouden van m'n administratie heb ik gezet op 2 uren per week en voor het huishouden staat een uurtje per dag. Boodschappen doen, koken, eten en douchen komt op ongeveer 2 uren per dag. TV-kijken, lezen en internetten komt op gemiddeld drie uren per dag. Daarnaast besteed ik natuurlijk ook zoveel mogelijk tijd aan m'n zoon.

Geen wonder dat m'n leven zo hectisch aanvoelt op het moment; Als je dan voor slaap 8 uren per dag rekent en een uur per dag als reistijd incalculeert kom je al snel op 154 uren per week die "voorbesproken" zijn.
Gezien het feit dat de week uit 168 uren bestaat komt dat erop neer dat ik per dag een uur en drie kwartier te spenderen heb aan overige zaken en ik stel ook wel prijs op een beetje rust tussendoor...

Gelukkig maar dat het schoolfeest al gauw is en m'n moeder snel thuiskomt: Niet dat ik dan geen tijd meer zal steken in school of mama maar het zal aanzienlijk schelen. Waarschijnlijk ga ik er dan zo'n zes uren op vooruit...yihaa! Maar liefst 20 uren per week in totaal voor extra's zoals naar het park gaan met m'n kids, een uurtje werken in de tuin of gewoon lekker chillen...heerlijk!

Zo vond ik het altijd heerlijk om te kijken en luisteren naar Goedele Liekens. U weet wel: die Vlaamse dame met dat programma waarin eindelijk "gewoon" over sex gepraat werd. Helaas is zij voor het grote geld gegaan en heeft nu de domeinnaam "www.vaginavrienden.nl" op haar naam staan. Ondanks een paar leuke weetjes en verhaaltjes wordt al snel duidelijk dat het een reclamesite betreft voor het farmaceutische bedrijf Organon. Zij brengen de Nuvaring op de markt, ook wel "vaginaring" genoemd. Het gaat om een vorm van anti-conceptie die eenvoudig en doeltreffend schijnt te zijn: een ring wordt (door de vrouw zelf) in de vagina ingebracht en geeft hormonen af waarmee een zwangerschap voorkomen kan worden. Heel fijn dat Goedele deze vorm van anti-conceptie onder de aandacht brengt. Wel een beetje verdacht dat dat het enige anti-conceptiemiddel is dat zij op de hele site noemt. Jammer dat zij ontkent betaald te worden voor dit fraaie staaltje van sluikreclame maar kan zij dat nog ontkennen als onderzoek leert dat haar "persoonlijke" website draait op een webserver van Organon in Oss? Jammer Goedele, maar ik vertrouw je niet meer...:-(

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!

Deel dit bericht