Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

maandag, januari 19, 2009

Helaas

Omdat het toch weer even niet zo goed ging met m'n zoon verblijft hij tijdelijk bij zijn oma om even lekker verwend te worden en goed uit te zieken voordat hij weer naar school gaat. Omdat ik nog best wel veel te doen heb in huis (foto's op de harde schijf sorteren, de vinyl-single collectie eindelijk op volgorde brengen en een tweetal tassen met uit de brand geredde papieren uitzoeken om maar een paar dingen te noemen) besloot ik de avond door te brengen. Maar ik voel mij toch niet helemaal alleen want ik heb Leslie Dowdall van In Tua Nua onder handbereik...



Tsja, je kunt erover klagen of er iets aan doen. Kun je er iets aan doen dan moet je dat proberen, vind ik. En anders moet je het er maar bij laten. Toch?

Met die gedachte in het achterhoofd melde ik mij vanmorgen bij het DWI-kantoor. Mijn contactpersoon had voor mij een afspraak gemaakt met een collega die ziek bleek te zijn. Men was vergeten mij af te bellen. Bovendien -zo vertelde collega nummer drie- had mijn contactpersoon voor mij een afspraak moeten maken met mijn reïntegratiecoach. Maar dat zou hij wel even voor mij doen. Fraai is dat toch weer.

Zouden de mensen achter DWI dezelfde mensen zijn die vinden dat McDonalds en KFC het aantal kilocaloriën per produkt moeten melden op het menu maar tegelijkertijd vinden dat reguliere restaurants zijn vrijgesteld van die plicht?

Net alsof alleen maar jongeren last zouden hebben van overgewicht. Net alsof overgewicht alleen maar ligt aan het consumeren van fastfood. Onzin. In de meeste gevallen ontstaat overgewicht door de combinatie van eenzijdig voedselgebruik en te weinig beweging. Zo simpel kan het zijn.

Vriend Pieter helpen met zijn computerproblemen bleek minder simpel dan vantevoren gedacht. Helaas.

De link van vandaag laat U kiezen tussen energieleveranciers.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!