Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

zondag, mei 04, 2008

Choco-fondue

"Aan het begin had ik een beetje raar gevoel in m'n buik en aan het einde, toen het applaus kwam, had ik ook een raar gevoel in m'n buik maar dat was lekker." De zeven-jarige Eva beschrijft hij zij zich voelde vlak voor en vlak na haar allereerste optreden: een heuse piano-recital. De opvoering (na slegs vier lessen van drie kwartier) vond plaats in onze woonkamer voor de ogen van buurvrouwen Hetty en Debbie en buurman Dudo. Natuurlijk waren ook broer en zus erbij. En papa.Eerder op de dag waren wij bij oma zodat oma's broer Ron en zijn vrouw Tante Jane konden kennismaken met de meiden.


Daarna hebben wij heerlijk gezwommen en daarvan hebben wij geen foto's. Die hebben wij ook nog neit van de nieuwe goudvissen. De aquamarine levensvormen zijn door Eva en Dayna Toos en Moos gedoopt. Heb echter nog wel een foto van de picknick van de avond ervoor: een heerlijke choco-fondue!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!

Deel dit bericht