Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

vrijdag, mei 02, 2008

Puffen

"Monstrous Regiment" van Terry Pratchett is boek nummer 7 van dit jaar en gaat vooral over de onzin van oorlog. Het speelt zich af in een klein landje dat al zo lang in oorlog is met het buurland dat niemand precies meer weet waarom eigenlijk. Enig nadenken over de vraag :"Waar zijn jullie trots op?" levert uiteindelijk het anwoord op:"Op het feit dat wij trots zijn."

Ik ben hartstikke trots op Ferdinand. Uren lang bij een kleedje met spullen staan voor een totale opbrengst van 21,80 euro. Ik geef het U te doen!


Feit is in elk geval dat wij een hoop spulletjes zijn kwijtgeraakt en dat was het doel. Na het verkopen zijn wij zelf natuurlijk ook nog even gaan wandelen maar vonden niet zo heel veel leuke spulletjes. Koninginnedag in Amsterdam was een beetje tam dit jaar. Misschien door de overdaad aan opgelegde beperkingen?


Niet alleen oma zagen wij op Koninginnedag. Naast ons stonden buren Hetty en Vincent, buurvrouw Pieternella kwam voorbijgelopen, evenals diverse schoolmoeders. Bij het café waar wij nog eentje dronken op de goede afloop zaten nog meer bekenden even uit te puffen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!

Deel dit bericht