Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

vrijdag, juni 08, 2007

Eigen

"M'n dochter zegt dat zij altijd meteen zo vrolijk wordt als ze jou ziet." zei een moeder vandaag. Als dat geen leuk compliment is...

Voordat ik de nieuwe minister van Volksgezondheid een compliment geef moet-ie dat toch eerst verdienen:
Minister Ab Klink wil vanaf 1 juli 2008 een algeheel rookverbod instellen voor de gehele horeca. Natuurlijk is roken slecht en mag een minister van Volksgezondheid zich daarover zorgen maken. Maar maakt hij zich ook zorgen over alcoholgebruik? Uit diverse onderzoeken blijkt dat alcohol nog boven tabak staat in de top tien van substanties die schadelijk zijn voor de gebruiker en zijn/haar omgeving. De lijst wordt aangevoerd door heroïne en cocaïne. Typisch genoeg staan hash, wiet, ecstasy en paddo's niet in de top tien.

Wordt de volgende stap de invoering van een compleet alcoholvrije horeca?

Er zat geen alcohol in het avondeten dat m'n zoon bereidde, gisteravond. Lekker hoor, hamburger met krieltjes! Het voelde een beetje als en overwinningsmaal na de glorieuze dartzege de dag ervoor én het ontvangen van de oorkonde die verklaarde dat hij vanaf heden zich "assistent winkelmanager" van Wereldwinkel Koning Max mag noemen. Vooral het invullen van het bestelboekje maakte hij zich gauw eigen.

Vandaag staan wij stil bij het overlijden van de distelvink die door Rob Lowe tijdens een potje golf uit de lucht boven de "green" is gemept

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!