Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

vrijdag, april 27, 2007

Leger

De volgende dienstauto van eender welke minister dan ook dient een milieuvriendelijke te zijn. Minister Cramer van Milieu zal ministers die een andere keus maken dan tussen de Audi A6 en een Mercedes op aardgas aanspreken op hun gedrag. Zo. Dat zal helpen.

Oppas Suus hielp ons gisteren met Ferdinand's groentetuin én met het onderhoud aan zijn kapsel. Fer wilde namelijk een stoere haardos en als meid van 15 is zij daar natuurlijk een expert in. Als beloning mocht zij samen met ons de video van Inspector Gadget kijken.

M'n zoon heeft zelf ook aspiraties om een soort van Inspector Gadget te bouwen. Hij is graag met robotica bezig
maar ook het tijdperk der Romeinen heeft zijn interesse. Niet voor niets is dat dan ook het onderwerp van zijn werkstuk. Omdat het onderwerp anders wel erg ruim zou zijn beperkt hij zich tot het Roemeinse leger.

Vandaag staan wij stil bij het overlijden van de vrouw en dochter van Alic Chemicali en die van "tante" Aal Steilen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!

Deel dit bericht