Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

dinsdag, april 17, 2007

Bang

Bang

Wie is toch de bezoeker van dit weblog wiens server in de Amerikaanse stad Chandler zit? Ik vind het wel intrigerend dat iemand uit Amerika dit weblog bij de favorieten heeft staan...Een weblog,overigens, met stukjes waarop weer'ns niet per stukje gereageerd kan worden dankzij problemen bij provider backblog. Ach, wie wil reageren weet vast wel dat het ook zo, zo of zo kan. Toch?

Het is leuk om kinderen op elkaar te zien reageren. Gisteren daar weer een paar typische voorbeelden van mogen meemaken tijdens het werk. Na het werk eindelijk nieuwe gitaarsnaren gehaald en later op de dag de oude vervangen. Helaas nog niet klaar met stemmen toen het tijd was om naar de SP-fractieraad in de Stopera te gaan. Ook de oppas van m'n zoon kwam er niet aan toe de gitaar te stemmen.

Binnenkort mogen de Belgen stemmen. Zouden onze zuiderburen weer massaal Filip DeWinter stemmen? Dat mag namelijk. Ook al noemt iemand zichzelf islamofoob, er mag op gestemd worden. Democratie heet dat. En bovendien: de man geeft zelf aan ziek te zijn, dus een beetje medeleven graag want het is niet fijn een fobie te hebben. "Irreële angst" betekent dat. Zoals een arachnafoob overdreven bang is voor spinnen is is een islamofoob bang voor...de Islam.

Zelf ben ik maar wezenlijk voor twee dingen écht bang: dat m'n kinderen iets overkomt en levend begraven te worden. Voor wie of wat bent U echt bang?

Vandaag staan wij stil bij de dood van 33 mensen op een Universiteit in Blacksburg, Virginia

2 opmerkingen:

 1. Anoniem18:06

  Maar het voordeel van (goed werkende ) e-mail linkjes is dat je ze niet handmatig over hoeft te typen. Je klikt er op. je e-mail programma wordt geopend en het juiste adres staat al in het vakje \"aan\".

  Noem mij maar lui..maareh...gave nieuwe lay-out !

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Anoniem21:49

  Testing

  http://terrebel.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!

Deel dit bericht