Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

woensdag, november 08, 2006

Online staan

Online staan

In een reaktie op een stukje van Jan Marijnissen van gisteren wordt een oud postje van mijn hand aangehaald. Leuk hoor! Het gaat om reaktie nummer 80 op Jan's mededeling dat hij in debat gaat (inmiddels is gegaan) met minister Winsemius in de aanloop naar de verkiezingen.

Geen debat voor mij vanavond maar komt wel net terug van het maandelijkse kerngroepoverleg waar uiteraard de aanstaande Tweede Kamerverkiezingen hoog op de agenda stonden. Binnen de kerngroep heeft iedereen zo zijn of haar sterke punten en is niemand gelijk maar wel iedereen gelijkwaardig. De Commissie Gelijke Behandeling is bij ons niet nodig. landelijk is er echter nog wel behoeft aan z'n Commissie. Echter niet volgens minister Verdonk die vindt dat iedereen die vindt dat een ander het recht heeft iets anders te vinden maar moet worden afgeschaft. Kunt U trouwens die laatste zin even analyseren? Waar het volgensmij nerkomt is dat wederom is gebleken dat mevrouw Verdonk het soort mens is dat als motto hanteert:"Iedereen heeft recht op mijn mening."

Het is mijn mening dat Donald Rumsfeld de juiste stap heeft gezet door na de nederlaag van de Republikeinen
op te stappen. Natuurlijk had hij dat veel eerder moeten doen maar beter laat dan nooit. Natuurlijk krijgt hij een fraaie Gouden Handruk en een commissariaatje her en der. Misschien lusten ze hem wel bij Halliburton of Gilead of wil ABB hem terug omdat zij niet vergeten zijn dat hij voor hen nucleaire reactors heeft verkocht aan Noord-Korea waardoor zij nu fijn kernproeven kunnen houden...

Websites bouwen zie ik ook als experimenteren. Helaas heb ik er niet zo heel veel tijd voor vandaag dat
m'n nieuwe website maar heel langzaam gestalte begint te krijgen. Hier ziet U de eerste schreden. Gaarne Uw opmerkingen ter verbetering. Het eerste wat zal opvallen is dat er nog maar weinig pagina's online staan...

Vandaag staan wij stil bij het overlijden van David van Oijen en Jan de Troye

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!