Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

maandag, november 20, 2006

Meeregeren

Meeregeren

De dag ouderwets begonnen met koffiedrinken met buurvrouw Angélique (nu ja, na het afschrijven van een kort artikeltje dan) om na een rustige werkdag bij The Amsterdam Dungeon thuis een pizza te delen met m'n zoon. Een aflevering gekeken van "De man van zes miljoen" en eentje van "Star Trek: Voyager." Weet nog dat ik gisteren om deze tijd nog zo blij was dat ik m'n broer, z'n vrouw en hun dochter nog even gezien had bij m'n moeder thuis toen ik daar m'n zoon kwam halen. Wat kan het toch leuk zijn om mensen te ontmoeten!

Zouden Wouter, Femke en Jan dat ook gedacht hadden toen zij samen aan de koffie zaten vanmorgen? Ik denk het niet want eigenlijk was al bekend dat de PVDA-leider de andere leden van het "Links Blok" zou vertellen dat-ie't allemaal alleen wil doen terwijl iedereen weet dat het eigenlijk veel slimmer is om er samen voor te zorgen dat Balkenende niet herkozen wordt. Of zou dat stiekum de tactiek zijn? Wouter boycot een links coalitie, JP wint alsnog nipt van de PVDA en in ruil voor zijn moeite mag de Partij van Wouter meeregeren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!