Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

zondag, november 19, 2006

Hoeren en Priesters

Hoeren en Priesters

De gemeente Amsterdam is tegen de privatisering van Schiphol en heeft daarom gebruik gemaakt van haar vetorecht in deze. Echter, de ministers Zalm, Remkes en Peijs hebben het daaruit vloeiende besluit om Schiphol dus niet te privatiseren laten vernietigen. Handig, zo'n vetorecht dat je uitsluitend hebt zolang je er geen gebruik van maakt. Natuurlijk wil de regering nog even snel voor 22 november haar besluit eerdoor drukken. Het begint er namelijk op te lijken dat Nederland vanaf 23 november weer een democratie is waarna mensen als bovengenoemden aangevuld met ondermeer minister Verdonk veel minder macht zullen hebben. De gemeente Amsterdam is in beroep gegaan waardoor het uiteindelijke besluit met minimaal enige maanden is uitgesteld. Daar gaat het fraaie plannetje van de dictatuur..;-)

Misschien wel de leukste stemwijzer die er op internet te vinden is is die van Jolie: Hij behelst slegs twee hele vragen en de uitslag zegt veel over de stemmer...Succes!

Over stemmen gesproken: indien U geen bezwaar heeft tegen het sturen van SMS'jes kunt U Uw vrienden en kennissen op de ochtend van 22 november eraan herinneren op de SP te stemmen...

Mijn stem gaat vooralsnog naar een goede nachtrust. (Na een potje strijken en het schrijven van een artikeltje dan.) Temeer omdat ik vandaag voor het eerst sinds een week weer gewerkt heb en bovendien even aanwezig was bij het feestje van collega Lidewij met als thema "Hoeren en Priesters".

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!