Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

vrijdag, september 01, 2006

Fucques les Balles

Fucques les Balles

Wist U dat U per 1 oktober aanstaande in bezit moet zijn van het rijbewijs Am voor uw brommer en brommobiel ipv Uw bromfietscertificaat? Ik ook niet. Gelukkig heb ik geen brommert maar voor hen die er wel een hebben is dit wellicht praktische informatie. Verschillende bronnen spreken elkaar overigens tegen...errug verwarrend. Voor de zoveelste keer slechte informatievoorziening.

Voor de zoveelste keer kreeg dit weblog van de mensen van Sargasso het predikaat "prima". Prima toch?

Ook prima was mijn mama's verjaarsetentje bij Papa Longo vandaag. Na het eten zette ik haar en m'n zoon op de tram om daarna naar huis te gaan voor het bijwerken van m'n administratie, het beantwoorden van een paar e-mails en het plegen van een paar telefoontjes.

Daarna snel naar bed om morgen overdag te werken en de avond/nacht erop. Het wordt vast weer lachen op Fucques les Balles!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!

Deel dit bericht