Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

dinsdag, september 05, 2006

Eerste schooldag

Eerste schooldag

Vanmorgen koffie gedronken met buurvrouw Wynona, gewerkt met uitsluitend de eerste lichitng Amsterdam Dungeon-collegae en met m'n zoon een patatje gegeten en film gekeken. Verder verbaas ik mij over de "terug naar vroeger" hype waardoor Radio 5 weer Radio 5 heet, Veilig Verkeer Nederland weer Veilig Verkeer Nederland en het VMBO weer gewoon wordt gesplitst in Mavo en LTS. Nog even en Madonna wordt weer hip...of wachtuseffe...

Het was ook even wachten op filmpjes van de Minibar maar hier zijn ze dan.

Verder wil ik nog even de voorspelling kwijt dat nu de publieke opinie zich tegen de War on Terror keert (het aantal Amerikaanse slachtoffers overtreft inmiddels dat van de aanval op de Twin Towers) Tony Blair eerdaags zal melden dat de IRA gerelateerd is aan Al Qaida en financieel wordt gesteund door Bin Laden en zijn trawanten. George junior zal pogen zijn Britse tegenhanger te overtreffen door datzelfde te beweren van Fidel Castro maar faalt daarin jammerlijk. Gelukkig zal zijn broer hem uit de pijnlijke situatie redden waarmee die meteen zijn eigen kandidatuur voor het volgende presidentschap op scherp zet. Hillary Clinton mag wel oppassen (en niet alleen voor de broer van Monica Lewinsky. Zo die al een broer heeft tenminste. Die ook nog eens stage loopt op het Witte Huis. En van sigaren houdt. En graag kledingstukken met vlekken daarop bewaart.)

Er gebeurde dus in mijn leven weinig spannends op de dag dat mijn kinderen beseften: vandaag is de eerste schooldag!

Vandaag staan wij stil bij het overlijden van Steve Irwin

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!

Deel dit bericht