Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

maandag, juni 19, 2006

Geweldig!

Geweldig!

Leuk hoor, dat Hyves! Vind ik zomaar m'n neef erop! Heb maar meteen een familie-Hyves aangemaakt waarop nu een ieder die dezelfde achternaam heeft of direkt daaraan gerelateerd is zich kan aanmelden. M'n moeder en ik zijn al jaren bezig met het samenstellen van de stamboom. In principe moet dat voortdurend worden bijgewerkt, natuurlijk: mensen gaan dood en mensen worden geboren. Niet noodzakelijkerwijs in die volgorde overigens...;-)

Vanmorgen eerst maar even m'n zoon naar oma gebracht omdat hij zich niet leker voelde. Het is de laatste tijd dan ook wel een beetje druk geweest. Dat hij laatst een dagje ziek was heeft naar alle waarschijnlijkheid te maken met een groeispurt die wel eens het einde zou kunnen inluiden van zijn kindertijd en het begin van zijn pubertijd. Een nieuwe fase in zijn (en dus ook mijn) leven breekt aan. Prachtig, toch? (Maar toch houden wij zijn (mentale én fysieke) gezondheid voorlopig extra goed in de gaten!)

De enige afspraak die ik vanavond had was met m'n huisje waaraan wat achterstallig onderhoud is gepleegd. Heerlijk om schoon te maken, te verbouwen en op te ruimen in je eigen tijd, zonder rekening te hoeven houden met wie of wat dan ook. Niet dat ik het zo erg vind om m'n kinderen, m'n moeder, partijgenoten, vrienden of buurvrouwen om mij heen te hebben maar zo af en toe een avondje helemaal voor mezelf is toch eigenlijk wel geweldig!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!