Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

woensdag, juni 21, 2006

Beregezellig!

Beregezellig!

Het is niet eerlijk! Seal (U weet wel: die mooie donkere meneer die ook nog goed kan zingen) heeft de prachtige Heidi Klum bezwangert. Dat doet ook maar! Waarom heeft ze mij niet gevraagd? Ik heb tenslotte al aardig wat ervaring met mensen zwanger maken. En zingen doe ik ook. Vooral onder de douche dan. En vooral duetten...;-)

Ook niet eerlijk is dat de CIA een voor een alle advocaten van voormalig dictator (wat klinkt dat triest niet: "voormalig dictator"?) Saddam Hussein omlegt zodat zijn kans op een eerlijk proces steeds verder vermindert. O, pardon, zei ik "CIA"? Ik bedoel natuurlijk "terroristen" zoals vermeld in de officiële berichtgeving. Waar haal je eigenlijk zo snel nieuwe advocaten vandaan die een meneer willen verdedigen die door zijn eigen opdrachtgevers in staat van beschuldiging is gesteld?

Edwin de Roy van Zuidewijn heeft de Nederlandse Koninklijke familie weer'ns in staat van beschuldiging gesteld. Ditmaal moet prinses Irene het ontgelden. Zij zou ooit door haar dochter Margarita zijn betrapt op het bedrijven van orale sex met Herman van Veen. En wat dan nog? Wie heeft dat niet? De Roy van Zuidewijn heeft een probleem. Maar dat is vooral met zichzelf.

Ik had vandaag geen problemen met mezelf. Heb enigszins kunnen uitslapen en ben aan de gang gegaan met ondermeer opruimen en stofzuigen. Vervolgens lunch bij m'n moeder om haar en Ferd mee te nemen naar m'n huis. Met m'n zoon wat wezen shoppen terwijl m'n moeder een middagdutje deed. Het avondeten genoten wij in de tuin voor de woning van buurvrouw Hetty. Zij en haar man Vincent gaven een barbecue in verband met de jaarlijkse zomerwende. Wij hebben bij die gelegenheid kennis mogen maken met een paar van hun vrienden.

Daarna gezellig voetballen gekeken met m'n moeder en zoon.

Het was weer beregezellig!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!