Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

zondag, april 16, 2006

Avondje alleen

Avondje alleen

Wesley Clark, de man die achter de onnodige bombardementen op Joegoslavië zat in 1999
vindt dat Donald Rumsfeld moet opstappen omdat die achter de onnodige bombardementen op Irak zit. Een typisch geval van balk en splinter dacht ik zo. Maar wat is de balk en wat de splinter?

Ook Hoogervorst heeft daar wel eens last van en vandaar dat ik hem op 10 maart een vraag stelde. Onlangs kwam het antwoord. Mijn antwoord op vragen over ellende is meestal: kijk en luister eens naar kinderen die vaak intuïtief weten hoe het leven geleefd moet worden.

Eva huppelde naar huis op haar gewonnen roze princessen-hakjes en Ferdinand loopt door het huis met zijn schuimrubberen raketwerper-op-luchtdruk voortdurend in de aanslag. Dat bleken toch wel de kadootjes waar zij het meest mee in hun nopjes zijn.

Ik was in mijn nopjes met het kunnen uitslapen, mede mogelijk gemaakt door Ferdinand die zich tot half twaalf(!) geheel en al allenig vermaeckt heeft. Zo heeft hij ondermeer zitten bellen met vriend Maurits en zitten kletsen met buurvrouw Hetty...Gisteravond laat was er nog een buurman langsgeweest die van mijn telefoon gebruik wilde maken. Gezein de staat waarin hij verkeerde heb ik hem maar niet gezegd dat hij beter beltegoed dan bier kan kopen. Al dacht ik dat wel en zal ik hem dat later ook vertellen.

Heb n'n zoon vandaag laten kennismaken met de kunstmarkt op het Thorbeckeplein. Daarna zijn wij naar oma gegaan om daar te eten. Zo kan haar kleinzoon m'n moeder een handje helpen in huis en heeft papa een avondje alleen...


Voor in de agenda:

Op donderdag 4 mei, om twee minuten en drie seconden na 1:00 uur 's morgens, zal de tijd en datum alsvolgt zijn: 01:02: 03 04-05-06.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!