Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

woensdag, februari 08, 2006

Cartoons

Cartoons

Een reguliere baan voor zo'n vier dagen in de week; Het ene weekend werken en het andere zorgen voor een prachtig vijf-jarig meisje; de fulltime zorg voor een jongen van tien; maandagavond of naar mijn cluppie of naar het zijne; op donderdagavond naar pencak; castlid van een toneelvereniging; lidmaatschap ouderkollektief; mogelijk aanstaand deelraadslid; zondagavond kaartclubje; dinsdagavond- en/of woensdagmiddag/avond een ex op bezoek; regelmatig 's nachts aan de bak als entertainer...Door de bezigheden (en een aantal heb ik al afgestoten in de loop van de laatste twee jaren) eigenlijk geen tijd voor een partner maar ik kan wel tijd missen om mensen die vinden dat ik wat meer tijd voor hen moet uittrekken 'ns even flink de waarheid vertellen. Zeker wanneer het iemand betreft die zelf zelden voor 1 uur 's middags uit bed komt en dan mij durft kwalijk te nemen dat ik "geen betrokkenheid" toon.
Grrrrr!!

Er zijn momenten dat ik graag mijn vuist betrokkenheid laat tonen met de staat van rechtstaan van iemands neus...Achteraf kan ik er wel om lachen. Ach, sommigen weten niet beter.

Neem nu sommige helpdesk-medewerkers die niet beseffen dat zij worden betaald om mensen te helpen. Het duurde een paar weekjes maar eindelijk had ik iemand aan de lijn van de XS4ALL-helpdesk die mijn probleem begreep en daadwerkelijk een oplossing wist. De medewerkers van KPN hebben het blijkbaar te druk om zich bezig te houden met hun werk, namelijk het helpen van klanten. Het ziet er naar uit dat ik binnen afzienbare tijd beschik over een nieuw modem. Het bleek dat ik mijn oude modem niet mocht laten aanstaan. Dat schijnt slecht te zijn. Fijn dat mij vantevoren was verteld dat ik weliswaar betaal voor en 24-uurs aansluiting maar er maar 16 uur per dag gebruik van hoor te maken!

Het wordt allemaal steeds echter en nog maar eventjes dan is het 7 maart en kunnen mensen in Amsterdam-Westerpark eindelijk op de SP stemmen. Hoeveel zetels halen wij? Wedje maken?

Ik hoef niet te wedden wie de zogeheten cartoon-oorlog zal winnen: leveranciers van brandbom-onderdelen! Verreweg de meeste mensen die zich nu met de zaak bemoeien hebben geen idee waar het om gaat en weten bijvoorbeeld niet eens dat de gewraakte cartoons reeds in september vorig jaar in een lokale Deense krant verschenen. Geert Wilders bewijst weer het ontberen van verstandelijke vermogens getuige het feit dat hij puur en opzettelijk provoceert door de cartoons in kwestie ook op zijn eigen website te tonen. Niet slim. Tenzij je graag bedreigd wordt. Zouden zijn bodyguards zijn aktie ook zo waarderen?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!