Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

zondag, december 18, 2005

Gelukkig

Gelukkig

Suske de goudvis heeft weer een schone leefomgeving; zelfgemaakte croissants bleken ook vandaag errug lekker; er is weer een pakje foto's ingescand; de remake van Sjakie en de Chocoladefabriek was toch leuker dan ik had verwacht en vandaag heb ik alleen maar gewerkt voor een paar bevriende mensen, voor mezelf en m'n kinderen. Kortom: ik ben een gelukkig mens.

Zou koningin Beatrix dat ook zijn na 25 jaar van staatshoofd zijn? Kan iemand sowieso gelukkig zijn bij het uitoefenen van hetzelfde vak jaren en jaren achtereen of is het toeval dat zowel Ariel Sharon alsook staatshoofd Fidel Castro momenteel moet vertrouwen op de goede zorgen van hun artsen? Vermoedelijk speelt ook leeftijd een rol en niet alleen stress en sleur.

Vandaag staan wij stil bij het overlijden van een naamloze kangoeroe uit Appelscha en dat van een 46-jarige Amsterdammer die "waarschijnlijk tijdens een gerichte aktie" is doodgeschoten terwijl hij achter het stuur zat van een auto waarvan de motor nog draaide.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!