Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

woensdag, november 09, 2005

Vinden

Vinden

>>Burgemeester Job Cohen, die op 2 november tijdens de herdenking van Theo Van Gogh het recht op vrije meningsuiting nog vurig verdedigde, lijkt daar twee dagen later plots heel anders over te denken. Op vrijdag 4 november om acht uur werd een eerste poging gedaan om een spandoek tegen het vreemdelingenbeleid te verwijderen. Kennelijk geldt vrije meningsuiting alleen voor het criminaliseren van minderheidsgroepen en het aftasten van de grenzen van racistische, fascistische en antisemitische uitlatingen.<<

Quote van de site van Indymedia. Ik vroeg burgemeester Cohen via deze brief waarom mensen in zijn stad niet aan anderen mogen laten weten wat zij van minister Verdonk vinden.

Wat Nick vond van het spelen bij ons thuis weten we natuurlijk nooit zeker maar hij zei dat hij het wel leuk vond en hij scheen zich ook wel te amuseren. Zo hebben hij en zijn vriend, de Ferman Civilization II zitten spelen op de PC, Need For Speed op de Playstation, buiten verstoppertje gespeeld en binnen met Lego. Wij kregen van hem wat oude kleren waarvan een aantal mijn zoon zeker zullen passen. Mooi toch?

Minder mooi is dat ons salaris nog steeds niet gestort lijkt. Jammer dat je tegenwoordig vaak alleen maar je recht kunt halen wanneer je een hoop stennis schopt. Het lijkt wel alsof de bureacratie alleen maar erger is geworden sinds men besloten heeft die te verminderen...

Vandaag staan wij stil bij het overlijden van Andries van Dantzig en Azahari Husin.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!