Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

woensdag, oktober 05, 2005

Eva

Eva

Vanmorgen hadden wij nog even Eva aan de lijn. Heerlijk om de dag te beginnen met het enthousiasme van een meisje dat vijf jaar is geworden en op de achtergrond de stem van haar zusje te horen die meehelpt met het opsommen van de reeds verkregen cadeaus. Het leven is mooi.

Het was een goede repetitie-dag vandaag en ik heb zowaar huiswerk meegekregen! Na het avondeten hielp Ferdinand mij met mijn huiswerk (eigenlijk alleen maar eerlijk omdat ik hem gisteren had geholpen met het zijne. Niet dan?). Zijn moeder, buurvrouw Johanna, was nog even getuige van onze samenwerking. Zij was net weg toen Sahin aanbelde, een bevriende fotograaf en filmmaker die ik mocht helpen met het redigeren van een paar fondsenwervingsbrieven. Nederlands is niet zijn moedertaal. Zodoende. Eigenlijk had ik ook nog stukken moeten doornemen inzake een commissie-vergadering van het stadsdeel, morgen. Dat doornemen zal vermoedelijk tijdens het avondeten plaatsvinden.

Mijn interesse in de toestand in de wereld is, U zult het wellicht begrijpen, voorlopig even afgezakt naar het tweede plan. Excuses als U mijn commentaar daarop mist...;-)

Vandaag staan wij stil bij het overlijden van goudvis Wiske.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!