Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

dinsdag, oktober 18, 2005

ADSL

ADSL

"Je kunt beter een betere basis hebben dan een betere start."
Onderweg lopend van karate naar huis bedacht Ferdinand deze wijsheid terwijl hij genoot van de aanblik van een volle maan. Het is een bijzonder kind, Chriet. En dat is-ie.

Op het einde van de werkdag werd ik er door een collega op gewezen dat er nog wat witte schmink op m'n gezicht zat. Helaas, ik bleek écht bleek in het gelaat. Inderdaad wat verhoging en andere lichte griepverschijnselen. Even rustig aan doen dus maar. Vandaag de daad bij het woord gevoegd en nauwelijks meer gedaan dan strikt noodzakelijk. Wel ondermeer een aardigheidje uitgevoerd voor het welkoms-personage op het werk. Buurman Dudo kwam even op visite en m'n ADSL-verbinding was verbroken maar gelukkig ben ik een Windows-gebruiker en weet daardoor iets meer van computers dan de gemiddelde Nederlander (naar het schijnt hoeven Mac-gebruikers minder kennis te hebben van de aparaten omdat er minder mee misgaat...). In ieder geval was het probleempje binnen een uur opgelost en kon ik toch nog koken voor m'n zoon en samen met hem een oude aflevering van Battlestar Galaktica kijken op kijkschijf.

Alleen nog maar douchen en het oude lijf te ruste leggen in een lekker warm waterbedje...dan zit mijn dag er weer op.

Vandaag staan wij stil bij het overlijden van Ome Piet, de haringboer van de haringstal op de hoek.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!