Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

dinsdag, juni 21, 2005

Onschuldig

Onschuldig



Excuses voor de lange laadtijd van de site: er schijnt iets mis te zijn bij het productiebedrijf van het door mij gebruikte reaktie-gebeuren. Het wordt vast wel snel opgelost. Hopelijk niet zo rigoreus als de oplossingen die Willem Holleeder voor zijn problemen placht te bedenken. Zo heeft hij indertijd Willem Endstra (U weet wel: die goudeerlijke Amsterdamse vastgoedmakelaar die niets te maken had met criminelen en daarom bij klaarlichte dag werd doodgeschoten met een automatisch geweer) laten opruimen omdat die weigerde zichzelf nog te laten chanteren. Endstra schijnt het een en ander in een dagboek beschreven te hebben. En toch geloof ik niet dat de heer Endstra volledig onschuldig was...Of hij is net zo onschuldig als mensen die worden berecht in Santa Monica, Californië Zoals bijvoorbeeld O.J. Simpson en Michael Jackson. Het gerucht gaat nu dat ook Saddam Hussein graag in Santa Monica berecht zou willen worden...;-) En nu ik toch het onderwerp Irak heb aangesneden:



Als het zo doorgaat met al die doden in Irak elke dag en er komt geen bevolkingsaanwas dan zijn over iets meer dan 2100 jaar de bewoners op en hebben de diverse agerende partijen geen onschuldige burgers meer om op te blazen. Wat zullen zij dan gaan doen? Net als minister Kamp anderen gaan helpen bij het decimeren van de bevolking?
Misschien dat de Cosmos-I, 's werelds eerste ruimtevaartuig dat wordt voortgestuwd door zonnezeilen, een beschaving tegenkomt die nog oorlogszuchtiger is dan het menselijk ras. Al vraag ik mij af of dat mogelijk is...:-(



Vandaag was ik wat loom. Vermoedelijk kwam het door de warmte (En absoluut niet door de alcohol, genuttigd tijdens drie verschillende feestjes binnen vijf dagen!) dat er vandaag niet veel uit mijn handen kwam. In ieder geval een wasje kunnen draaien, gestofzuigd en een paar tassen van zolder gehaald om de inhoud te bekijken op waarde. Leuk om nog een stapeltje flubbel-floppy's te vinden in een tasje, samen met het handboek "MS-Dos 4.01". Het is allemaal bijkans jeugdsentiment...

Ferdinand is ook niet helemaal fit en dat wordt dus ruim op tijd naar bed, vanavond.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!