Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

zondag, juni 26, 2005

Geen woorden

Geen woorden



Geen googlewhack maar wel opmerkelijk:


ik vermoed dat de ene college de andere telefonisch bedreigd wat kan ik doen



Toch heeft't wel wat als je ontdekt dat het zo warm is dat je de inhoud van de pot hazelnootpasta kunt drinken. Maar smeerbare pasta is toch wel handiger. En dan te bedenken dat ik'm nog niet zo heel lang geleden een paar minuten op de kachel moest zetten voordat de inhoud smeerbaar was...(Terrebel reflecteert op de smeerbaarheid van hazelnootpasta als graadmeter voor de buitentemperatuur).



Vandaag met de kinderen naar het zwembad geweest. Op een gegeven moment werd het zo druk dat we besloten de rest van de dag in de binnentuin door te brengen. Daar maakten wij kennis met de nieuwe buurvrouw Natasja en haar vriend Fred. Door buurvrouw Pieternella waren wij uitgenodigd voor een kommetje soep. Uiteindelijk zat ik zonder kinderen (Eva was zoals altijd netjes op tijd opgehaald en Ferdinand had genoeg aan een klein bordje pasta) maar met de buurvrouw, haar vriend Leon en huisvriend Peter te genieten van zelfgemaakte tomatensoep en een glaasje rosé. Ferdinand vermaakte zich met rondjes fietsen om het huizenblok om vervolgens stelling te nemen voor de TV.


Hét nieuws van vandaag is natuurlijk de geboorte van het zusje van Amalia, kleindochter van koningin Beatrix.
Hoe zij heet weten wij pas woensdag of donderdag. Kinderen zijn goed. En ik kan het weten: de vreugde die ik ook dit weekend weer mocht beleven aan Eva, Dayna en Ferdinand is nauwelijks in woorden te vatten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!