Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

vrijdag, mei 20, 2005

Visie

VisieGooglewhack:


spreekbeurt gevangenis bezoekrecht

Heb helaas een voor eergisteravond gepland etentje moeten afzeggen wegens gevoelens van misselijkheid en buikpijn Het zal vast toeval zijn dat de buikpijn verergerde nadat het bericht tot mij kwam dat de regering van de Nederlandse Antillen in principe is gevallen. En wat nu? Nieuwe verkiezingen. Een nieuwe coalitie maar zonder de oude onruststokers. Dezelfde machthebbers. Zoals altijd. Zoals overal.

Ferdinand bleek met de klas naar een filmvoorstelling geweest te zijn, eergisteren. Leuk, niet?
Gisteren was een normale schooldag, gevolgd door een gewone middag op de NSO. Zowel voor Ferd alsook voor mij. Daarom de dag maar geëindigd met gourmetten. Je moet toch wat, nietwaar?

Zouden de organisatrices van de jaarlijkse Heksennacht dat ook hebben gedacht toen zij een protestactie opzetten in het kader van "wij zijn tegen discriminatie én tegen mannen"?
Zelfs bij de Fathers for Justice lopen vrouwen mee. Zo lopen ook mannen mee bij de Amerikaanse tegenhanger van de "Hexennacht". Nederlandse "feministes" hebben klaarblijkelijk een andere instelling. Bij dit groepje vrouwen is het mannen verboden mee te doen. Hoezo "wij zijn tegen discriminatie"? Natuurlijk onderschrijf ook ik een aantal van hun standpunten maar hun manier van hun onvrede uiten heeft mijns inziens een averechts effect.
De huidige generatie mens gaat het nog meemaken: ergens in de wereld is er een reserve-jou opgeslagen die je kunt gebruiken voor de onderdelen: Britse wetenschappers zijn er in geslaagd menselijke embryo's te klonen. De meest levensvatbare leefde vijf dagen maar het begin is er: de "Boys from Brazil" zullen van deze mededeling smullen. De wereld zoals wij die kennen gaat steeds meer lijken op de ideale wereld zoals Hitler die zich voorstelde...:


Verdonk wil, gezien haar plannen, dat Nederland alleen nog maar wordt bewoond door de Ubermensch; Donner wil iedere burger dag en nacht in de gaten houden met camera's en door het aftappen van communicatiemiddelen;
Hoogervorst doet mee met Verdonk in het gezond houden van de natie; Pechtold wil een einde maken aan het "zigeunerprobleem"; Als het aan het ministerie ligt worden zwakzinnigen (en later ook andere gehandicapten) gesteriliseerd opdat zij zich niet kunnen reproduceren; de vakantiekampen zoals de nazi's die voorstonden bestaan al in de vorm van Centerparcs en aanverwanten en intussen streeft ook ons kabinet naar een utopisch 1000-jarig Groot Europeesch keizerrijk onder leiderschap van de visionair Berlusconi. Kan iemand wat verschillen aanwijzen tussen "toen" en "nu", buiten de moord op miljoenen onschuldige Joden, Vrijmetselaren, zigeuners en homo's? Alsjeblieft?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!

Deel dit bericht