Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

zondag, januari 02, 2005

Paniek

Googlewhack:appelflap koffie boekenlegger
De website van de mensen die de website van maxime Verhagen in elkaar hebben gezet maakt veel duidelijk:"De site van Maxime Verhagen heeft gezorgd voor de primeur!


Op een door u zelf te bepalen tijdstip kunt u nu rechtstreeks communiceren met burgers, werknemers, studenten, etc... U bepaald zelf welke vragen en reacties u beantwoord en dus ook gepubliceerd worden op de site."

Er is weliswaar sprake van een "digitaal spreekuur" maar het is mij niet duidelijk of dat ooit wel eens plaatsvindt en zo ja wanneer. Een gemiste kans voor de heer Verhagen om zich te laten kennen als iemand die graag naar het volk luistert.Met andere woorden: alleen reakties die Maxime bevallen worden gepubliceerd. Kritiek op zijn beleid wordt niet toegestaan. Het viel mij al op dat als je op "contact" klikt op de site je uitluitend een formulier tegenkomt dat je helpt aan een abonnement op de nieuwsbrief. Inhoudelijk reageren op zijn uitspraken is helegaar niet mogelijk. Een duidelijk voorbeeld van hoe Maxime Verhagen de werking van democratie ziet.Het is toch maar een tijdrovend karwei, zo'n website bouwen en onderhouden!
M'n Favorieten
staan inmiddels online en m'n CV is van vorm veranderd. Wat vindt U ervan?
De kater is verdwenen om plaats te maken voor een licht gevoel van paniek:
morgen weer aan het werk, verder gaan met de studie en intussen lijkt het thuis opruimen
maar geen einde te kennen. Om moedeloos van te worden...De Ferman is lekker met opa samen met de nieuwe/oude treinbaan bezig geweest en de rest van de dag werd vooral opgevuld met huishoudelijke karweitjes.
Bijna zou ik overwegen een vrouw in huis te nemen...;-)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!

Deel dit bericht