Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

zaterdag, januari 01, 2005

1 JanuariGistermorgen vroeg krulde een klein warm meisjeslijfje zich tegen haar papa. Soms is het leven zo mooi...Even wat gaan winkelen met de kinderen en ondermeer een Care Bear-pyjama, laarsjes en een haarband gescoord voor Eva. Voor Ferdinand een lekker zittende broek en dito trui. M'n geld is nu wel op maar gelukkig worden voor ons plezier vanaf volgend jaar Chinese fabrieksarbeiders uitgebuit zodat voor ons de kledingprijzen dalen. Goed nieuws, toch? Tegen het einde vna de middag was m'n moeder present om niet veel later te worden gevolgd door vriend Erwin.

Nadat m'n dochter was opgehaald door haar moeder's vriend gingen wij de duer uit om te genieten van ons laatste avondmaal in 2004. Met name dankzij het extreem zachte weertype werd het afsteken van vuurwerk een groot succes. De discussies over het feit dat het kopen van vuurwerk geldverspilling is en het geld beter gedoneerd kan worden aan Giro 555 van de gezamenlijke hulpdiensten neem ik graag voor lief. Evenals die over of vuurwerk al dan niet verboden zou moeten worden omdat er iedere keer weer zovelen door gewond raken en dieren en jonge kinderen en bejaarden er last van kunnen hebben. Zo lang er wekelijks meer doden en gewonden vallen door een verkeerd gebruik van automobielen dan per jaar door onjuist vuurwerk-gebruik ga ik ook die discussie graag aan.
Het was half twee toen de jongste en oudste feestgangers in huize Terrebel voor het eerst in het nieuwe jaar gingen slapen en de anderen café Legendz opzochten om zich aldaar nog enige uren te verpozen. De conclusie kan worden getrokken dat het Oud & Nieuw feest 2004/2005 voor ons bijzonder goed geslaagd was. In vele landen is stilgestaan bij de slachtoffers van de meest recente grote natuurramp terwijl Job Cohen het jaar van de verdraagzaamheid opende door een willekeurige Amsterdammer de hand te schudden


De eigenaren van Spele.nl en aanverwante websites zijn inmiddels door mij aangeschreven op hun onverantwoord handelen: kinderen dienen niet te worden geconfronteerd met spellen als "Drugsdealertje spelen"
en "Pinguin Slaan". Op de site moet je wel je geboortejaar opgeven om aan te tonen dat je
boven de 18 bent. Kent U die eerste pornosites nog:"Click here if you're under 18"?

Met dank aan Peter J. voor het opzoeken van de e-mail adressen van de diverse beheerders.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!

Deel dit bericht