Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

maandag, december 13, 2004

Let it be



Googlewhack:

activiteiten groepskracht kinderdagverblijf



De VVD pleit in de persoon van kamerlid Arno Visser voor invoering van een "naturalisatiedag". In navolging van Australië en Canada moet er één dag per jaar komen dat een groep "nieuwe Nederlanders" op een rijtje in de houding gaat staan en juicht voor hun burgemeester én voor preside...eh...pardon...minister Rita Verdonk. Wie niet hard genoeg juicht krijgt alsnog z'n paspoort zijn. Doel is dat men door te spelen dat men blij is met het Nederlanderschap vanzelf gaat geloven in dat acteerkunstje. Denk ik. Wat vindt U ervan?



Intussen geniet ik van "het kleine geluk": de herinnering aan Eva's lach bij het voorlezen van "Wij gaan op Berejacht", het gezamenlijk zingen van "Let it be" van The Beatles bijwijze van slaapliedje het afgelopen weekeinde. Een liedje, overigens, dat Ferdinand en ik uit volle borst zingen terwijl dit stukje zijn voltooiing nadert. Evenals het onderzoek naar de vermeende zelfmoord van de Britse wapenexpert David Kelly die volgens de eerstgearriveerde hulpverleners absoluut niet kan zijn doodgebloed op de plek in het bos waar hij met een doorgesneden pols werd aangetroffen. Hij werd dus vermoord. Bovendien betrof het volgens sommigen de pols van zijn schrijfhand. Ook niet logisch.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!