Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

zaterdag, december 25, 2004

Frutten



Googlewhack:

eefje jpg penelope




In het reaktiepaneel bij Reciprook liet ik een berichtje achter dat m.i. past bij de kerstgedachte:
ergens in dit land woont een buschauffeur die zich bij tijd en wijle voor de geest haalt hoe een schattig Indisch dametje hem een dubbeltje fooi gaf op het einde van de rit. Zij deed dat consequent wisten ook zijn collega's. Die glimlach op het gezicht van de buschauffeur is voor mijn tante zaliger in mijn ogen (en hart) een prachtige manier van voortleven.
Inmiddels is tante Jeanne een aantal jaren niet meer onder ons maar af en toe drijven herinneringen boven aan bezoekjes aan haar pension in Wijk aan Zee en de achter haar huis gelegen bunkers. Om nog maar te zwijgen over de couleur locale.


Vond nog een brief die ik op 11 mei van dit jaar schreef aan het UWV. Ik was toen een klein beetje boos...;-)




Ferdinand was bij oma zodat ik de handen vrijhad voor wat kleine schoonmaak- en reparatiewerkzaamheden.
Nog wat gewerkt aan m'n eindejaars-administratie en een beetje lopen opruimen. Tussendoor verscheidene potjes Bounce Out gespeeld. Koel spel! Denk dat ik vanavond maar door ga met lekker frutten in huis. Heerlijk!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!