Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

dinsdag, oktober 05, 2004

Stoppen



Googlewhack:


knaakland vacature





Hét nieuws van vandaag in Weblogland is natuurlijk het gegeven dat Merel Roze (U weet wel, die van http://www.merelroze.com) stopt met loggen in de vorm die zij al eeuwen leek vol te houden. Zij verdwijnt echter niet voorgoed. Wordt vermoed. Veel plezier met je extra half uurtje per dag, Merel!





Deze mensen hebben de diverse regeringssites zoals Regering.nl en Kabinet.nl dus niet platgelegd maar geven aanhangers van 0x1fe de schuld.
Zo kan het ook: iets doen, daar weigeren de verantwoording voor te dragen en de schuld geven aan mensen die jouw naam gebruiken.
Slim gedaan. http://www.0x1fe.org/ Is inmiddels niet meer bereikbaar. Iemand enig idee waarom?



De soap die LPF heet zet zich voort. Ik begrijp helemaal niets meer van alle verwikkelingen. Kan iemand (het liefst iemand die tijdens de hype voor op deze partij gestemd heeft) mij uitleggen wat er precies aan de hand is? Wat voor mij zo goed als vaststaat is dat eerdaags Herben, Eerdmans, Wilders en Hirsi Ali de politieke partij Nieuw Rechts
(of een soortgelijke naam) gaan beginnen en dat er weer duizenden sukkels hun prachtige volzinnen over het volle Nederland, recidivisme en de kwade krachten van de Islam voor waar aannemen. U bent gewaarschuwd. Zo ook de ministers Dekker en Hoogervorst die ik beiden vandaag een paar vragen stelde (en zal versturen zodra dat weer technisch mogelijk is). Een en ander is na te lezen op http://vragen.blogspot.com.





Heb pas eindelijk het enigszins deprimerende "Bloemen op Zolder" uitgelezen. Daarnaast ligt ook "Bush is dom en 37 andere clichés over Amerikanen" op het stapeltje "gelezen". Zo kon ik tijdens het wachten in de karate-dojo beginnen aan "Het Bernini mysterie" van Dan Brown.
Een heerlijk boek voor een gelover in complot-theoriën. Dit keer gaat het over de illustere groepering die zich de Illuminati noemde of wellicht nog steeds noemt...



Ook Big Fish bleek een traktatie. De film die ik gisteravond keek verhaalt van de liefde van een vader en zoon voor elkaar. De rest is bijzaak. Gevoelsmatig drong de vergelijking met Forrest Gump zich aan mij op.






Omdat de baby van collega Jennifer ziek is mocht ik het vandaag stellen met een invalster. Zij had al eens eerder bij ons gewerkt en kende zelfs al een aantal kinderen via een vorige betrekking. Geen enkel probleem dus bij het draaiende houden van de NSO. En dat kon ik ook oud-collega Minouk vertellen die ik tegenkwam op de weg naar huis. Meteen maar afgesproken om binnenkort af te spreken met "het groepje van toen." (Al is het pas een paar maanden geleden dat wij samenwerkten...)





Voor vandaag sluit ik af met mooi nieuws voor de doemdenkers: hoewel het aantal werklozen qua gemiddelde in heel Europa is gedaald is het in Nederland juist gestegen. Onze regering helpt ons supersnel naar de afgrond. Dat blijkt.






Vandaag staan wij stil bij de eerste schooldag van dochter Eva
en de eerste Eco-kids les in het buurthuis van zoon Ferdinand.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!