Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

maandag, september 27, 2004

Toeval

Toeval



Googlewhack:

meisjes kidnappen en uitkleden




Ik ben gedegradeerd. Was ik vroeger nog "Meneer, de papa van Ferdinand.", tegenwoordig ben ik "Hé!" Als in "Hé, waar is Ferdinand!?"
Het is een schande. En dat is't...;-)



Zo. Had ik recentelijk al een nieuw weblog gestart om al m'n vragen in kwijt te kunnen nu is ook m'n engelstalige weekblog in een nieuw jasje gestoken.
Wat vindt U ervan?





Maurits is een gezellige jongen. Dat bleek ook gistermiddag toen wij hem meenamen voor een middagje uit. De beide vrienden vermaakten zich zeer goed in één van de oudste planten-tuinen ter wereld en keken hun ogen uit in de vlindertuin: "er bestaan ook doorzichtige soorten!" Wij zaten zo goed op schema dat wij hem vroeger thuis afleverden dan was afgesproken. Mama was er niet maar gelukkig was oma er wel en kon ik even m'n Duits oefenen aangezien dat de taal is die Maurits oma het best ligt. Onderweg nog Yvonne en haar vriend Lazio tegengekomen. Deze vrienden van buren Saron en Ilse waren er ook bij tijdens ons recente Rocky Horror-optreden. Toevallig, niet?

Daarnaast bleek buurvrouw Ilse castlid Bas te kennen van een gezamenlijke klus drie jaar terug en over Bas gesproken: de Bas van de kaartclub heeft iemand in z'n vriendenkring die goed bevriend is met de gisteren op deze plek genoemde Gabriël. Volgt U't nog? Dan hier nog een stukje toeval: de gratis-uitprobeer-thuistap werd vanmorgen afgeleverd door Johan, beheerder van een sociëteit waar ik lid van ben. Hij kwam in de plaats van degeen die het normaal zou doen maar die vanwege de OV-staking niet kon. Buurvrouw Angélique was tijdens het theeleuten getuige van onze hartelijke ontmoeting.



Inmiddels heeft Ferdinand wat klusgeld verdient met het uitzonderlijk goed helpen bij het in elkaar zetten van het nieuwe tuinmeubel: z'n fiets en diverse stukken tuingereedschap zijn nu keurig en veilig weggeborgen. Wellicht niet zo goed als sommige van mijn herinneringen aan bepaalde gebeurtenissen maar evengoed...


Sommige herinneringen blijven je bij omdat er tastbare associaties zijn.
Doorgaans in de vorm van foto's. Zo vindt U op de site van Elderkin digitaal vastgelegde momenten uit het leven van verscheidene mensen, waaronder ondergetekende. Tsjek it!




Onderweg naar school telde Ferdinand maar liefst 41 taxi's. En dat op een stukje stad van zeven minuten lopen. Ook het aantal particuliere auto's en fietsers was groter dan tijdens een andere maandagmorgen spits.
Allebei waren we nog niet helemaal lekker dus de karate-les van vandaag maar overgeslagen. Buurvrouw Angélique verzorgde een alternatief: het kijkschijfje "Ice Age" dat wij gezellig met z'n drietjes bekeken voor, tijdens en na het avondeten.





Vandaag staan wij stil bij het overlijden van Harry de Groot.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!