Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

dinsdag, september 28, 2004

Doodzonde



Googlewhack:


sauzijnenbroodje ingrediënten






Natuurlijk is Neele Smit-Kroes onschuldig aan liegen en vermenging van belangen. De echte doodzonde is natuurlijk dat zij zich hierbij heeft laten betrappen. Net als haar echtgenoot Bram Peeper indertijd zal zij gelukkig ook als Eurocommissaris nooit iets doen wat illegaal is. In 1999 schreef iemand een stukje over dit stel.



Tijdens de Algemene Beschouwingen vandaag viel het mij op hoe snel de regeringspartijen overstag zijn gegaan en een aantal van de kabinets-plannen heeft afgezwakt of zelfs compleet heeft ingetrokken. Verdacht snel als U het mij vraagt. Bijna alsof het zo was gepland...Slim eigenlijk: je komt met tien plannen waarna je "onder druk van de bonden" er twee weer intrekt. "Hoera, leve de bonden!" roept men massaal en de aandacht is afgeleid van de plannen die zéker doorgaan.
(Waarna de overige ook wel zullen worden doorgedrukt, maakt U zich daar maar geen illusies over...)




Ferdinand is nog wat snel vermoeid en ook ik ben nog niet helemaal in orde. Destemeer was het prettig dat m'n moeder vandaag voor het avondeten zorgde. Lief he? Zo was het ook lief dat eerder op de dag buurvrouw Angélique een kopje thee kwam zetten voor haar verzwakte buurman die het ondanks dat feit toch voor elkaar kreeg een stuk administratie te verwerken en een keukenkastje in te ruimen. Vanavond maar vroeg naar bed. Welterusten, allemaal!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!