Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

zondag, april 25, 2004

Goed weekend



Had vrijdag na het werk m'n zoon opgehaald van een feestje waarbij de uitsmijter van mij een antwoord verlangde op de vraag: "Wie is beter: Boris of JK?" Niet wetende waar hij het over had antwoordde ik: "Boris kan beter zingen maar JK heeft een betere act." Tevreden gestemd liet hij mij door om Ferdinand op te halen opdat ik hem bij zijn oma kon afleveren.

Heb een groot deel van het weekend doorgebracht in gezelschap van buurvrouw Angélique. Vrijdag met haar film gekeken: "Catch me if you can". Zaterdag samen over de markt gewandeld, vervanging voor de gisteren overleden goudvis Robin (...) gehaald en "Clerks" gekeken. De middag was voor opruimen en in de tuin werken. De avond was bestemd voor het doorbrengen in de woning van Wolkewietje
ter ere van zijn recente verjaring. Zo kon buurvrouw Angélique worden voorgesteld aan een deel van mijn verleden dat in de vorm van diverse op koolstof gebaseerde levensvormen dezelfde gelegenheid bijwoonde.

De bulk aan tijd van de zondag was voor een Rocky Horror-repetitie die behalve door een groot deel van de vaste groep (waaronder Janinel!) ook werd bijgewoond door twee nieuwe Transylvanians/Understudies. Een kort verblijf op een zonnig terrasje in de nabije omgeving van de repetitieruimte sloot de middag af. Het is nu afwachten wat de avond brengt en of mijn hoofdpijn daardoor verergert of juist minder wordt...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!