Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

maandag, maart 29, 2004

Circus



Waar sommigen al niet nieuwsgierig naar zijn...george bush + kentekenplaat.



Wij zijn de circusdirecteur! Over drie weekjes is de grote circusvoorstelling waarbij de kinderen en de ouders die participeren in de huidige cursus hun kunsten mogen vertonen aan vrienden en andere bekenden. Ferdinand en ik mogen de aankondigingen verrichten! Leuk he? Buurvrouw Johanna was mooi op tijd om te kunnen meegenieten van de voorpret en de tussen-pret. Voor de napret is zij niet gebleven.



Het was een spannende middag voor de cast vanmiddag: wie van de auditanten mag blijven en wie krijgt er een vervelend telefoontje? Zelf kwam ik vrij laat aanzetten dus kon en mocht ik geen oordeel vellen. Wel mocht ik een woordje meepraten over twee kandidaten die ik min of meer toevallig ken: ééntje vanuit een videoclip waar wij beiden in meededen en de ander van het uitgaan.


Terwijl de Kolonisten zich gereed maakten om Catan binnen te vallen kwam buurvrouw Angélique langs voor een kopje thee. Later op de avond kwam buurvrouw Petra langs om het ontbijt te verzorgen...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!