Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

maandag, februari 02, 2004

VVD66

Niet lang nadat buurvrouw Johanna huiswaarts was gekeerd na haar zondagmorgen bezoekje kwam Thura een kopje thee drinken. Zij kon een glimlach niet onderdrukken toen ik haar liet kennismaken met de ballad "Fuck her gently" van Tenacious D. Geinig liedje.


De kinderen hadden mij laten uitslapen tot maar liefst half negen. Lief he?
Gezellig samen wezen opruimen en weggooien. Wat later vermaakten zij zich in de tuin met een doosje stoepkrijt. Samen "De Leeuwenkoning" gekeken (op DVD!) waarna het tijd was voor Eva's dutje. Een dag vol vrolijkheid en opruimen werd afgesloten met het bezoek van buurvrouw Miriam die haar dochter kwam ophalen van diens logeerpartijtje. Ben er nog vol van...
VVD66. Moet daar even aan wennen hoor. VVD66. VVD-staatssecretarissen Schultz en Rutte willen de leden van D66 graag zien op de ledenlijst van hun eigen partijtje voor hypotheekhouders en autobezitters.
Is het de hete adem van de SP die hen in ledental nagenoeg voorbij is gestreefd? In ieder geval ziet D66 partijleider Boris Dittrich een fusie niet zitten.
En terecht.


Iets minder terecht is wellicht de nominatie van Bush en Blair voor de Nobelprijs voor de vrede. Het is bijna komisch te noemen om mensen die doelbewust een oorlog starten om hun eigen politieke en economische belangen te verdedigen te erkennen als vredestichters. Officiële reden:
het einde maken aan het regime van Saddam Hussein. U weet wel, die Irakese meneer die door een voorganger van Bush aan de macht was geholpen.

En zo kunnen wij de dag met een hartelijke lach aanvangen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!

Deel dit bericht