Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

zondag, februari 01, 2004

Lullig
Woorden als "eikel" en "gelul" horen mijns inziens niet thuis in de krant, op de radio noch op televisie. De programma-makers van FoxKids denken daar klaarblijkelijk anders over en hebben er geen problemen mee dat zij kinderen leren dat het normaal is zulke woorden te bezigen. Het is een schande. En dat is't. Uiteraard krijgen zij daarover bericht van mij want "iemand" moet hen terechtwijzen en aangezien ik mij heb voorgenomen voortaan "iemand" te zijn...
Een heerlijk dagje gehad gisteren waarin Max's hok is verschoond en Eva op Fer's vraag "Kom je spelen?" antwoordde "Ik heb nu geen tijd. Ik ben aan het lezen!" Met gefronste wenkbrouwen ging zij vervolgens na een diepe zucht en hoofdschuddend weer verder in de pocket "Interesting Times" van Terry Pratchett...

Eva is drie.


Broer en zus hebben genoten van oma's pastaschotel. Ferdinand had er ketchup bij en Eva "gele saus". Inderdaad: mayonaise. Ach, als ze dat lekker vindt. Ze had wél haar bordje leeggegeten. 's Middags hadden ze met z'n tweetjes een hoop lol onder de douche en keek Eva naar een video van "Lala"
op het nieuwe, mede door Fer geïnstalleerde, afspeelapparaat.
Als het goed is beschikt men in huize Terrebel nu over de mogelijkheid om zowel videobanden alsook DVD-schijfjes af te spelen. Koel, niet?
(En een leuke aanschaf van m'n eerste officiële maandsalaris via de nieuwe werkgever).
U zult mij vergeven, met bovenstaande in gedachte, dat de toestand in de wereld momenteel niet mijn interesse heeft. Ze bekijken het maar mooi even met z'n allen. Ik ben er even niet.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!

Deel dit bericht