Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

zondag, februari 29, 2004

TrotsDat is lachen! "Spel Zonder Grenzen" is weer terug op de Vaderlandsche televisie. Al moeten wij het commentaar van Dick Passchier node missen, het blijft een vermakelijk spelprogramma. Bovendien leerzaam want men laat een filmpje zien over elke gemeente die een ploeg heeft afgevaardigd.


Jammer dat Pakistan niet meedoet anders hadden wij wellicht een filmpje gezien over het gebied vanwaaruit Osama Bin Laden de laatste tijd zijn operaties heeft geleid. Helaas voor George Junior kan zijn gevangenneming
niet worden gebruikt als troef in de strijd om het presidentschap. Degeen die dit bericht heeft laten uitlekken kan voortaan niet meer rekenen op Amerikaanse hulp.
Ferdinand en Eva hebben samen een prachtige sneeuwman gemaakt. Accoord, je hebt wat fantasie nodig om in de hoop sneeuw waar een banaan uitsteekt een figuur te herkennen maar jedenfalls hebben broer en zus er een hoop plezier bij gehad. Onderweg naar oma voor de lunch kwamen wij nog buurvrouw Johanna en niet veel later ook buurvrouw Miriam met dochter Dayna tegen. Bij m'n moeder thuis genoten van de broodjes en het wederzijdse gezelschap. Terug thuis nog even met buurvrouw Petra gesproken over de nieuwe woningen bij ons aan de overkant. Bij het bestuderen van de binnenkant ervan tijdens de open dag viel ons niet alleen op dat er veel verloren hoekjes zijn, er geen balkon is en er geen rekening is gehouden met mensen die graag hier en daar een kast in huis hebben doch ook de aanwezigheid van buurvrouw Angélique. Ook zij kwam poolshoogte nemen bij het verblijf van onze toekomstige buren...
(Wel grappig dat ons straatje op de tekening van het woningbedrijf ruim acht meter lijkt: in werkelijkheid is dit nog geen vier meter! En ook weer een term geleerd: "Frans balkon" staat voor een hekje voor de balkondeur bij gebrek aan heus balkon)
De dag van gisteren eindigde met het kijkschijfje "Festen" dat samen met buurvrouw Angélique bekeken werd. Nu is buurvrouw Johanna hier om met eigen ogen te aanschouwen hoe lekker Ferdinand in z'n vel zit. Hij is een goede grote broer die voortdurend (ook tijdens z'n eigen spel) oplet of Eva niet met iets gevaarlijks bezig is. Ziet hij een mogelijk gevaar opdoemen dan zal hij z'n zus bemoedigen en ondersteunen maar niet laten schrikken of zaken in de taboesfeer trekken. Strakjes mag ik de leden van de CastRatedGood laten zien hoe trots ik ben op m'n kinderen...;-)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!

Deel dit bericht