Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

zaterdag, januari 24, 2004

Water





Goed nieuws: er is water op Mars! Dan kunnen we George Junior met een gerust hart laten gaan in de wetenschap dat hij niet zal omkomen van de dorst...;-)


Samen met zijn maatje Bill Gates kan hij dan Martianen leren omgaan met de PC. Om hun kansen op de afzet...eh...arbeidsmarkt te verbeteren, natuurlijk.
Aangezien de woestijnen van Afrika wel iets weghebben van het Marslandschap begint het project daar. Secretaris-Generaal Kofi Annan is groot voorstander en tevens initiator van het zogeheten Global e-Schools and Communities Initiative (GeSCI). Binnenkort kan de lokale bevolking dus lekker internetten vanuit het internet-café op de hoek dankzij de miljard dollar die Bill Gates steekt in dit PC-Privé project. Al zullen ze vooralsnog moeten computeren op een lege maag want geld om die te vullen is er nog immer niet...:-(




Nu we het toch hebben over geld uitgeven: het budget voor bezoek aan het Waterlooplein vandaag bedroeg 30 euro. Het is ons gelukt daar twee euro onder te blijven. Goed he? Onderweg kwam de Ferman een vriend van hem tegen. Tot tweemaal aan toe dezelfde! Ook nog even met buurvrouw Ingrid, de moeder van de kinderen van Diederik, staan babbelen. De rest van de dag is gevuld met schoonmaken en opruimen. Gezellig.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!