Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

donderdag, november 20, 2003

Om een of andere reden had dit blog gisteravond tussen, pak'm beet 21.00uur en 23.00uur vrij weinig hits. Iemand enig idee hoe dat komt?




Bij het ophalen van de kinderen van school kwam ik een stukje verleden tegen: Ferry, een voormalig werkgever uit de tijd dat ik én data-typist was bij het ene én boekhouder bij het andere bedrijf. Ongetwijfeld gaan we elkaar vaker zien want zijn dochtertje is leerlinge van de school in kwestie...




Nog even langs huis geweest om een hapje te eten en m'n toneelspullen op te halen
om er een uurtje later achter te komen dat ik die helemaal niet mee had hoeven nemen.
Na een korte doorloop in verband met ons optreden zondag aanstaande (In Amuse. Met politiek jongerendebat en ondermeer Harry van Bommel) reisde een deel van de cast (waaronder ondergetekende) af naar de kroeg waar wij getuigen waren van de laatste drie doelpunten. Doelpunten die de zes volmaakten waarmee de Schotten om de oren kregen. Sorry Billy, sometimes life's tough...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!