Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

maandag, oktober 06, 2003

Kan dat gezeur over Mabel Wisse Smit en haar relatie met Klaas Bruinsma nu eindelijk eens de doofpot in!? Ik word er een beetje onpasselijk van hoe de hele affaire wordt uitgemolken. Tenzij uitkomt dat zij doelbewust infiltreerde in zijn organisatie in opdracht van de toenmalige BvD en haar in ruil werd beloofd dat zij voor bewezen diensten later koningin mocht worden wil ik er niets meer over horen. Duidelijk?




Was vanochtend met Ferdinand naar het consultatiebureau waar ze graag zijn fysieke groei in de gaten houden. Dit op mijn advies. Mocht men namelijk een storing in de groeiverhoudingen constateren dan is men nog op tijd voor een eventuele hormoon-behandeling. Voor mij kwam het indertijd net iets te laat. Het tijdstip waarop de kuur in Nederland werd gelegaliseerd lag op een jaar na de leeftijd warop het
voor mij verantwoord zou zijn ermee aan te vangen...




Bij het hem op school afleveren vernam ik dat de informatie-avond over het nieuwe schoolsysteem reeds vanavond is. En dat terwijl 't in mijn agenda op morgen gepland staat! Wat een ellende...Fer zal moeten kiezen: of naar karate óf mee naar de ouderavond. *Zucht*




Straks mag ik weer'ns lekker bij het CWI op visite want ondanks het feit dat ik werk heb is mijn status nog steeds die van werkloze. Over een paar maanden verloopt mijn aanvullende WW-uitkering en val ik terug op het salaris dat ik ontvang voor rond de twintig uur in de week "betaalde arbeid". Daarmee komt mijn inkomen onder bijstandsniveau en zal ik weer hopen formulieren moeten invullen om voor aanvulling in aanmerking te komen. Voor niet werken zou ik evenveel geld ontvangen en bovendien kost dat een hoop minder moeite. Daarnaast zou ik meer tijd overhouden voor eventuele zwart-betalende klusjes. Je zou het bijna gaan overwegen...
Neen, jongens en meisjes: werken wordt in dit land momenteel niet gestimuleerd vanuit regeringswege. Eerst moet men eens af van dat achterlijke concept-idee dat alleen in geld uitbetaalde arbeid "echt" werk is.

Dit land gaat geheid naar de Filistijnen als elke luizenmoeder, concièrge, buurthuisvrijwilliger, bejaardenhulp, klaarover, zwemmoeder, penningmeester,
ouderraad-lid, bestuurslid, kunstenaar, artiest en luisterend oor verplicht aan het werk gesteld zou worden. Dat is namelijk wat de huidige machthebbers (met de zogenaamde "christenen" (inderdaad: met opzet zonder hoofdletter!) van het CDA en Rob Oudkerk van de Partij van de Armoe voorop) willen bewerkstelligen.





Ben al een tijdje op zoek naar een video over onderstaand figuurtje uit "het programma met de Muis." Wie helpt mij aan zijn naam en kan mij op het spoor zetten van videofragmenten waar hij in figureert?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!