Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

zaterdag, mei 24, 2003

Red de kindertelevisie! Een zekere kabelmaatschappij heeft besloten dat ondermeer Kindernet moet verdwijnen. Het is een schande! En dat is't.
Niet vergeten hoor: morgen is het internationale "Towelday". Draag je handdoek zichtbaar en met trots als ludiek eerbetoon aan Douglas Adams, eeuwig lifter in het transgalaktisch universum...Tevens voor mij een moment om stil te staan bij de dood van een vriend. Vandaag is het twee jaar en een week geleden dat een hartaanval hem fataal werd. Over een week minus twee jaar was de begrafenis waar ondermeer Wolkewietje en Lawaaiierig Jochie bij waren. We hebben het hier over Raymond Morris, aka Viking Raider. Kortweg Vike. Ook met mijn zoon had hij een hechte band. Getuige bijvoorbeeld het feit dat Fer hem nog steeds af en toe ziet. Mijn theorie hierover is dat Vike wist dat Ferd niet bij de teraardebestelling kon zijn omdat hij nog niet in mijn paspoort kan worden bijgeschreven en dat hij daarom maar besloten heeft af en toe Ferdinand te komen opzoeken. En of't nou allemaal in Fer's fantasie plaatsvindt of dat er "echt" sprake is van een verschijning: voor m'n zoon is't echt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!