Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

donderdag, mei 22, 2003

Nadat buurvrouw A haar koffie had opgedronken, duivenkater had gegeten en richting haar werk was gegaan vanochtend heb ik nog even de "Dodentest" gedaan. Het zal mij benieuwen of eea een beetje klopt...Diezelfde mensen doen ook een zogeheten purity-test. Persoonlijk vind ik déze purity-test
wat interessanter. Hoe puur ben jij? Bij de test van The Spark scoorde ik 34 en bij die uitgebreidere 47 procent...Het is maar dat je't weet...Ferdinand gaat lekker een weekje op kamp. En ik ook!
Twee weken lang mag ik een groep koters begeleiden op zomerkamp. Eén week daarvan kan Ferd mee. De andere week neemt oma voor haar rekening...Voor mij geen training vanavond aangezien ik enigszins misselijk ben en niet graag over m'n nek ga in gezelschap...Nu lekker darten kijken en wachten op het invallen van de nacht...Fijne avond nog!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!