Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

zaterdag, mei 03, 2003

Lekker rustig dagje gehad vandaag. Even de markt over en naar de biebiejoteek, uitgesproken in de lokale variant. Onderweg erheen kwamen we een vriend van Ferd tegen, Marijn, die ons bedreigde met zijn koninginnedag-verovering: een geweer. Bij het boeken lenen werd ik onmiddellijk herkend door de bibliothecaresse:"En ik zei nog tegen m'n kinderen "Dat is een lezer van ons!""
Durfde niet te vragen waarvan zij mij herkende. Want niet alleen verscheen ik recent bij Tommy Rhodes maar naar het schijnt zijn ook de afleveringen herhaald van Misdaad Gezocht waarin ik het boosaardige hulpje mocht spelen van Mister Z. Koel, niet?
Op de weg terug naar huis nog even boodschapjes gehaald bij de plaatselijke supermarkt alwaar wij werden onthaald op een stralende glimlach, ons toegezonden door een tweeëneenhalfjarig meisje bij name Eva. Zij was chips aan het kopen met haar zus Dayna en hun mama, buurvrouw M. Zijn nog gezellig een stukje met hen mee opgelopen maar onze wegen scheidden zich toen wij nog ff drop gingen halen. Vlakbij huis aangekomen liepen wij Vincent van Magic Galaxies nog tegen het lijf die wij helaas niet konden bereiken op de recente Fantasy Fair vanwege algehele drukte rond de tent en de drang een warme douche te gebruiken.
Eerder op de avond kwam Leon nog langs om een tijd afspreken voor de reis richting Rocky repetitie-ruimte morgen. Wat mij eraan deed herinneren nog wat teksten door te nemen..:-/. Hoef mij dus niet te vervelen vanavond. Heb daar sowieso moeite mee...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!