Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

zaterdag, mei 03, 2003

Geen lunch met Hesje B. vandaag want zij is ziek. Beterschap, lieve Hes! Een dagje met alleen maar Fer dus. Zijn eindelijk eens begonnen aan wat achterstallige opruim-werkzaamheden met ondermeer (da's lang geleden!) "Burning Heart" van Vandenberg op de achtergrond. Iemand verstand van computer-luidsprekers? Er ligt een luidsprekertje "face-down" met een oortelefoon-plugje onder
de aan-en uitknop om ervoor te zorgen dat-ie contact blijft maken en dat is toch wat behelpen...Buurvrouw A is gisteravond nog even langsgeweest om Ferdinand een boekje te geven: "Slimpie en Sloompie en de wonderman". Lief he? Gisteravond, tijdens het lezen van "Thief of Time" van Pratchett (geleend van Gerard), heb ik besloten uit pure kinnesinne een eigenhandige anti-politiestaat-aktie uit te voeren: Ik neem niet m'n paspoort mee als ik de tram in ga. Iemand moet toch een "statement" maken tot het moment dat Ferdinand Pasja is geworden van Groot-Amsterdam en direkt omliggende gebiedsdelen?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!